Start nu met data van Ramasoft.net

Categorie

  • ERP

Ramasoft.net

Ramasoft.net is een software voor buitenschrijnwerk en biedt oplossingen voor de fabricatie en verkoop van ramen en deuren. De ERP-software omvat onder andere een 3D visualisatie van constructies, het genereren an doorsnedes (zowel verticaal als horizontaal) en Uw-waarde berekeningen van volledige constructies die gedetailleerde rapporten per constructie afleveren.

BrightAnalytics connecteert met Ramasoft.net en laat u toe al uw data te centraliseren in één enkel platform. Zo heeft u toegang tot alle operationele en financiële data en verkrijgt u een 360° overzicht van uw volledige organisatie. BrightAnalytics biedt u intuïtieve dashboards waar u instant inzichten verkrijgt in uw cijfers en laat u toe alles vanuit één plaats te beheren.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Het grote voordeel is dat ze heel snel met heel veel systemen kunnen koppelen. Wij werken met twee totaal verschillende pakketten, een cloud-based en on-premise pakket, en toch slaagt BrightAnalytics erin om alle informatie in één beeld te vatten.”
– Thomas De Moore, Financial Controller
Alides logo