Waarom BrightAnalytics?

Voor wie stevige ambities heeft, is een intuïtief, betrouwbaar en snel rapporteringsplatform zoals BrightAnalytics goud waard.

Win snelheid met BrightAnalytics

Verkrijg als CEO of CFO op elk moment duidelijke inzichten en neem de juiste strategische beslissingen door uw financiële en operationele rapportering te consolideren.

Dankzij ons platform heb je toegang to kant-en klare dashboards die financiële en operationele data moeiteloos combineren. Bespaar tijd en neem betrouwbare beslissingen met BrightAnalytics. Onze rapporterings software brengt je in de hoogste versnelling!

Mock up apps 7

Geïntegreerde logica 

Onze softwareoplossing automatiseert uw management rapportering. Het platform is overal en altijd beschikbaar. Het systeem heeft een 2-delige structuur met een applicatie en een toolbox. Het belangrijkste is dat je als gebruiker de rapporten volledig zelf kan beheren, onderhouden en aanpassen. De ingebouwde logica van het systeem biedt u onmiddellijke toegang tot krachtige analytische mogelijkheden. Of het nu gaat om het genereren van financiële rapporten, het uitvoeren van kostenanalyses of het opvolgen van belangrijke KPI’s, onze oplossing biedt de nodige tools om uw strategische data effectief te beheren en te begrijpen, zonder dat u IT-expertise nodig heeft.

Mock up apps 10

Real-time data integratie

Het rapportageplatform van BrightAnalytics bevat ingebedde logica en via onze BrightSync integratie kunnen we verbinding maken met elke gegevensbron (boekhoudsysteem, ERP, CRM, tijdregistratie, enz.). Op deze manier wordt het platform automatisch gevoed met de benodigde gegevens om het proces van managementrapportage te automatiseren. Het platform kan eenvoudig meegroeien met het bedrijf vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid en snelle implementatietijd. Real-time data integratie.

 • Cloudgebaseerd, on premises, spreadsheets.
 • Realtime gegevenstoegang
 • Geen handmatige fouten
 • Combineer verschillende applicaties in één enkel platform
 • Laagste niveau van detail
Mock up apps 11

Uitgebreide Analyse 

Bouw intuïtief en moeiteloos uw eigen rapporten zonder dat u een IT/BI-expert hoeft te zijn. Verschuif uw focus naar het analyseren van rapporten en gegevens om strategische beslissingen te nemen, in plaats van tijd te besteden aan het verzamelen van gegevens en het herhaaldelijk opbouwen van vergelijkbare rapporten. Ga diep in op het laagste niveau om de bron van de cijfers te begrijpen.

Zakelijke en/of financiële inzichten zijn meer dan voldoende om het platform te bouwen, te onderhouden en te beheren (afhankelijk natuurlijk van de complexiteit van het bedrijf). Het platform maakt het mogelijk om uw financiële (winst- en verliesrekening, balans, kasstroom, ratio’s) en operationele rapporten/KPI’s te automatiseren. U kunt zelfs uw budgettering, prognoses en consolidatieprocessen automatiseren.

Onze functionaliteiten

 • atom-alt
  One single version of the truth

  Eén enkele versie van de waarheid allemaal gecapteerd in één rapporteringsplatform. Altijd heldere inzichten in financiële en operationele prestaties.

 • atom-alt (4)
  Realtime data integratie

  BrightAnalytics rapportering software connecteert met eender welk boekhoudpakket, ERP of CRM systeem. We lezen de transacties uit in realtime, zodat je altijd met accurate cijfers werkt.

 • atom-alt (3)
  Sterke visualisaties

  Lees de cijfers in ijzersterke, duidelijke visualisaties. Van overzichtelijke tabellen en advanced charts tot heatmaps & geomapping.

 • atom-alt (5)
  Dynamische filters

  Schakel snel tussen overkoepelende rapporten over de hele organisatie naar gefilterde overzichten op analytische dimensies. Deze filters definieer je op maat van je organisatie in het admin panel.

 • atom-alt (2)
  Geaggregeerde views

  Standaard zie je de data geaggregeerd over alle vennootschappen heen. Klik en sleep om de prestaties van verschillende bedrijven of business units op te tellen of te vergelijken.

 • atom-alt (1)
  Flexibele toegangsrechten

  Toegangsrechten kunnen in 2 richtingen tot op persoonsniveau ingesteld worden: op basis van data (bv. region, unit…) of op basis van functionaliteit (bv. views, doorklikmogelijkheden…)

“De data wordt gevisualiseerd in heldere cashflow rapporten en geven zowel het management als ook de aandeelhouders op continue basis een inzicht in de financiële resultaten van het bedrijf.”
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logo
Mock up apps 9

Reeds een BI-tool in gebruik?

In veel organisaties leven we ook naast een BI-tool. Dit is waar BrightAnalytics het verschil maakt. Onze financiële en operationele rapportering software vormt de visuele schil over alle data waaruit de strategische beslissingen vloeien.

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportage platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportage en consolidatie voorziet.

 • Wie is het doelpubliek van BrightAnalytics?

  BrightAnalytics richt zich op de financiële profielen in de organisatie die zich bezig houden met rapportering. Onze focus ligt op de CEO’s en CFO’s binnen de organisatie.

 • Connecteert BrightAnalytics met mijn pakket?

  Op de pagina https://www.brightanalytics.nl/integraties/ vind je een lijst met al onze integraties.