Operationele module

Operationele rapportage

Centraliseer alle operationele en financiële data in één gemeenschappelijke rapportage tool.

Combineer deze cijfers eindeloos om tot de meest inclusieve inzichten te komen.Van sales en marge rapportering tot HR en billability rapportage.

Sales margerapportering

Sales- en margerapportages

Haal heldere inzichten uit sales rapporten en dashboards, dankzij een slimme verwerking van data uit sales, CRM en financiële systemen. Of breng de levensfase van je producten helder in kaart en bereken de marges per product.

HR billability rapportering

HR en billability rapportages

Volg de KPI’s van teams en individuele prestaties op de voet, feliciteer uitmunters, stuur bij en coach waar verbetering mogelijk is. Of beheers de winstgevendheid van je consultants, en breng tijdsprestaties in relatie tot de financiële cijfers van projecten in heldere dashboards.

Operationele systemen en databronnen

De operationele rapportage module van BrightAnalytics connecteert met verschillende operationele systemen en databronnen (CRM, ERP, tijdsregistratiesystemen) binnen het bedrijf.

Verkrijg een 360° overzicht over de hele organization

NovFive WAL3969
We zijn een groep vennootschappen met elk onze eigenheden. BrightAnalytics bundelt die complexiteit in één inzichtelijke tool.
– Vincent Bruyneel, CFO
Lees meer…
logo flower

Niet gevonden wat u zocht?

Daag ons uit met uw rapportagevraagstuk

Bij BrightAnalytics wordt u niet enkel omringd door IT’ers maar ook door financieel analisten. Weet u niet meteen hoe iets aan te pakken? Wij gaan graag aan de tekentafel zitten op zoek naar een oplossing.

Geïnteresseerd in een preview van ons platform?

 • Wie is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is een dynamisch, groeiend techbedrijf. Het is ons doel om bedrijven te helpen hun managementrapportageprocessen te stroomlijnen. Houd de veranderende bedrijfsomgeving bij en groei snel en duurzaam.

 • Wat is management rapportage?

  Management rapportage is het verzamelen van data en deze visualiseren op een eenvoudige wijze.

 • Wat is operationele rapportage?

  Operationele rapporten geven inzicht in de operationele KPI’s van uw bedrijf, zoals de winstgevendheid van consultants, tijdsprestaties, sales, product lifecycle…

 • Wat is het voordeel van operationele rapportage in BrightAnalytics?

  Operationele cijfers analyseren kan in haast elke bedrijfsapplicatie, maar dit is op zich en dus zonder context. BrightAnalytics centraliseert alle operationele en financiële data in één gemeenschappelijk platform om tot de meest inclusieve inzichten te komen.