Management rapportage voor finance, operations en cash

Duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en scorecards vertellen het ware verhaal achter de cijfers.

Meten is weten, weten is groeien

Centraliseer alle operationele en financiële data slim in één gemeenschappelijk platform en combineer deze cijfers eindeloos om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

Management rapporten en gebruiksvriendelijke dashboards geven een schat aan informatie, en bieden inzicht in de prestaties van de hele organisatie – overkoepelend over divisies, operations en entiteiten.

Altijd en overal weet je of doelstellingen gehaald worden. Met BrightAnalytics is de strategie leidend, niet de cijfers die je toevallig ter beschikking hebt. Interactieve dashboards, grafieken en scorecards vertellen je het echte verhaal. Alles wat je moet weten om te kunnen groeien.

Connecteer. Customiseer. Analiseer. Engageer.

Eén waarheid op één platform, BrightAnalytics connecteert met eender welke applicatie en centraliseert alle data.

logo flower

Veiligheid en technologie. Bright prioriteiten

BrightAnalytics garandeert de veiligheid van uw data. Dag in dag uit werken we aan veiligheid met mensen, met technologie en met processen.

Let’s make your data talk!

Vraag vandaag nog een gratis demo aan.
Geheel vrijblijvend.

 • Wat is operationele rapportage?

  Operationele rapporten geven inzicht in de operationele KPI’s van uw bedrijf, zoals de winstgevendheid van consultants, tijdsprestaties, sales, product lifecycle…

 • Wat is management rapportage?

  Management rapportage is het verzamelen van data en deze visualiseren op een eenvoudige wijze.

 • Wat is financiële rapportage?

  Financiële rapporten geven inzicht hoe het bedrijf ervoor staat, in dit geval met de focus op de financiële status.

 • Wat doet BrightAnalytics?

  Het is ons doel om zoveel mogelijk bedrijven te helpen groeien en hun ambities waar te maken door hen inzicht te bieden in de Corporate Performance van hun bedrijf. Daarvoor automatiseren wij de complexe rapporteringsprocessen van uw financiële, operationele en cash cijfers. Zo kan u te allen tijde de vinger aan de pols houden en sneller, maar gecontroleerd groeien.

 • Is BrightAnalytics een oplossing voor complexe bedrijven?

  BrightAnalytics is een oplossing voor elke bedrijf: complex of niet complex. De oplossing groeit mee met het bedrijf. Voor bedrijven met veel complexiteit zoals meerdere bedrijven, verschillende munteenheden, consolidatie, … is BrightAnalytics ideaal.