Oplossingen voor cash rapportage

Hou uw cashpositie dagelijks bij met BrightAnalytics. Onze cash rapportage module biedt inzicht in uw agings (klanten-leveranciers) en bepaalt uw toekomstige financiële positie.

Cash rapportage in BrightAnalytics

Krijg inzicht in alle cash bewegingen. Benader de short-term cashpositie en spot long-term trends die strategisch van groot belang kunnen zijn. Een dagelijkse refresh van de cashpositie en de vervallen openstaande posten leveren elke dag weer een quick-win. Dit alles afzetten tegen het business plan kan ogen openen. En wat dacht u van nog meer inzichten op basis van de sales funnel of orderportefeuille?

De BrightAnalytics cash rapportering modules bieden alle tools om cash correct te benaderen. Zowel in het verleden en het heden als een zo getrouw mogelijke voorspelling van de toekomst.

Cash view cashflow statement

Cashflow statement

De basis in het beheersen van uw cash, is het opstellen van de cashflow statement. In BrightAnalytics monitort u de inkomende en uitgaande kasstroom in één oogopslag.

Cash view supplier agings

Aging

Agings stromen automatisch door vanuit het boekhoudpakket. In BrightAnalytics volgt u dagelijks de openstaande posten van klanten en leveranciers op. Laat medewerkers ook toe hun eigen klantenportefeuille te beheren door middel van follow-ups.

Cash view cash forecast e1630923067781

Cash forecasting

Voorspel de cash positie op basis van budgetten in het business plan zoals de te verwachten omzet en kosten. Kijk vooruit en bepaal welke plannen en pistes al dan niet mogelijk zijn.

Verkrijg een 360° overzicht over de gehele organisatie

“Toen de coronacrisis uitbrak, kregen we zowel van klanten als van leveranciers signalen die ons deden beseffen dat het cruciaal werd om onze cashflow kort op te volgen”
– Bart Van den Broeck, CFO
Van der Erve logo
logo flower

Niet gevonden wat u zocht?

Daag ons uit met uw rapportagevraagstuk.

Bij BrightAnalytics wordt u niet enkel omringd door IT’ers maar ook door financieel analisten. Weet u niet meteen hoe iets aan te pakken? Wij gaan graag aan de tekentafel zitten op zoek naar een oplossing.

Geïnteresseerd in een preview van ons platform?

  • Wie is BrightAnalytics?

    BrightAnalytics is een dynamisch, groeiend techbedrijf. Het is ons doel om bedrijven te helpen hun managementrapportageprocessen te stroomlijnen. Houd de veranderende bedrijfsomgeving bij en groei snel en duurzaam.

  • Wat is management rapportage?

    Management rapportage is het verzamelen van data en deze visualiseren op een eenvoudige wijze.

  • Wat biedt BrightAnalytics omtrent cash rapportage?

    De cash module in BrightAnalytics bestaat enerzijds uit de agings (klanten-leveranciers) en de cash forecast. Deze kan optioneel bijgevoegd worden in het platform. Hoe rijker we de databron maken, hoe meer trends u kan voorspellen in het kader van cash.