Become part of the Bright family

Klaar voor een nieuw professioneel avontuur bij een dynamisch bedrijf waar een open bedrijfscultuur en persoonlijke groei centraal staan? Neem snel een kijkje bij onze carrièremogelijkheden.

Leer jouw collega’s kennen

 • You immediately feel part of the Bright Family.
  Cato Vanhoutte
  Business Analyst
 • Working at Bright is a very good stepping stone for your career.
  Martin Sagen
  Account Executive

Onze waarden

Rectangle 115

Groei

Je leert veel op de werkvloer, maar je kunt ook blijven groeien en jezelf ontwikkelen door externe opleidingen. We voorzien elk jaar een opleidingsbudget per werknemer, zodat je de beste versie van jezelf kunt blijven worden!

Rectangle 116

Impact

We waarderen en moedigen jouw inbreng hier bij BrightAnalytics ten zeerste aan! Jouw motivatie draagt bij aan de groei en evolutie van het team, en je inspanningen hebben echt een impact op de resultaten van het bedrijf.

Rectangle 117

Fun

Bij BrightAnalytics kan iedereen zich ontwikkelen tot zijn volledige potentieel. Onze vrijdagmiddagborrels, meerdaagse teambuilding-evenementen en andere leuke activiteiten maken ons één grote Bright Family. Er is zeker geen tekort aan plezier en een goede sfeer!

DSC 5038

Solliciteer spontaan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Volg ons @insidebrightanalytics

  Bij BrightAnalytics delen we graag wat er achter de schermen gebeurt! Van spannende projecten en teamactiviteiten tot leuke video’s en meer. Blijf op de hoogte van ons dagelijks leven via onze socialemediakanalen en volg ons @insidebrightanalytics voor een kijkje achter de schermen bij het leven van BrightAnalytics.