Client cases

Ons platform groeit mee met de laatste technologische evoluties en de veranderende wensen van onze klanten.

Lees de verhalen van onze klanten.

FotoDries 1 min
Cijfers zijn vandaag meer dan vroeger een argument in beslissingen. En dat is mede de verdienste van BrightAnalytics, die dit heel goed zichtbaar maakt.
– Dries Holvoet, Algemeen Directeur
Lees meer…

MIAB

Misschien verwerven we in de toekomst nog bedrijven met andere boekhoudpakketten. We weten nu dat we die makkelijk zullen kunnen verbinden met onze rapporteringstool.
Lees meer…

Helio

Het lukte me verrassend snel om de mapping te doen voor de balans en de P&L, en een structuur op te zetten. Ik snapte quasi meteen hoe ik BrightAnalytics moest gebruiken om onze CEO en COO maandelijks te voorzien van correcte financiële analyses.
Lees meer…

Spark Vision

Ik heb zelf controle over de modules waar ik mee werk, en hang niet af van een externe softwareontwikkelaar. Heb ik toch eens een vraag of verzoek, dan is BrightAnalytics altijd oplossingsgericht.
Lees meer…

Blue Billywig

De koppeling met de boekhoudpakketten op onze drie locaties was bij BrightAnalytics ofwel al gemaakt, ofwel kon ze gemaakt worden, zegt Bas de Haan, Financieel Directeur bij Blue Billywig.
Lees meer…

To øl

“Dankzij de Health Check-alerts die het ’s ochtends aangeven wanneer er iets ontbreekt in de mappings, weten we bovendien wanneer er een mappingupdate moet gebeuren. Dat stelt ons gerust: we kunnen echt op de cijfers vertrouwen.”
Lees meer…

Smappee

Ik wilde snelheid, schaalbaarheid, en het manuele werk moest eruit”.
Lees meer…

SKINN BRANDING AGENCY

“Toen we nog allemaal samen lunchten op één plek, wist iedereen altijd hoe het op diverse vlakken zat in ons bedrijf”, steekt Managing Director Ruth Bossuyt enthousiast van wal. “Dat is vandaag wel anders. Door onze sterke groei van de laatste jaren…”
Lees meer…

S-GROUP Solutions

Bij BrightAnalytics pakken ze het probleem vast en lossen ze het op. Ze antwoorden snel, en zijn altijd bereid om te helpen, zegt Maria Nilsson, CFO bij S-GROUP Solutions. 
Lees meer…

Happy Horizon

“Ik kan vandaag een top 20 maken van openstaande debiteuren over alle bedrijven in de groep heen, en op basis daarvan actie ondernemen”, zegt Ernst Wiemans, CFO bij Happy Horizon.
Lees meer…

BAVET

Voor het Gentse Bavet is the sky the limit als het op groei aankomt. Maar dan wel op een gecontroleerde manier, graag.
Lees meer…

Wolftech Broadcast Solutions

Dankzij de nuttige informatie uit het systeem, kunnen we nu onderbouwde beslissingen nemen over hoe we onze business moeten runnen, zegt Arild Nordrevoll, CFO bij Wolftech Broadcast Solutions.
Lees meer…

Open Infra

“BrightAnalytics doet precies wat het belooft, zowel wat betreft de klantenondersteuning als het systeem zelf”, zegt Erik Rothman, Adjunct-CFO bij Open Infra.
Lees meer…

Contimac

“Eens je boekhouding dagelijks op een professionele, effectieve, consequente en adequate manier gebeurt, wordt het erg opportuun om evoluties van dichtbij op te volgen.”
Lees meer…

Sportoase

Sinds Sportoase voor zijn financiële rapportering gebruik maakt van BrightAnalytics, hebben ze alleen maar aan tijd en efficiëntie gewonnen. Vandaag heeft de directie én het operationele management grip op de cijfers.
Lees meer…

BM Engineering

Je voelt dat dit bedrijf de nadruk legt op klanttevredenheid. Van de demo over het contract en de import van de data tot het invullen van onze vragen.” vertelt Jan Leye, CEO en Founding Partner van BM Engineering.
Lees meer…

Let’s make your data talk!

Vraag vandaag nog een demo aan. Geheel vrijblijvend.