Als CFO tijd maken voor wat echt telt

Een rapportage platform genereert strategische rapporten automatisch, zodat je als CFO meer tijd hebt om de cijfers te interpreteren.

 • atom-alt (3)

  Automatisch rapporteren

  BrightAnalytics creëert ruimte in je agenda. Het automatiseert rapportage processen en werkt complexiteit weg, inclusief consolidatie en automatische intercompany eliminaties.

 • atom-alt (4)

  Meer tijd voor analyses

  Verleg uw focus van het verzamelen van data naar het analyseren ervan, en maak betere en sterkere onderbouwde beslissingen.

 • atom-alt (5)

  Een operationeel overzicht

  Dankzij een sterke combinatie van de boekhoudkundige cijfers met gegevens uit het ERP systeem, zit je ook op operationeel vlak met je neus op de cijfers.

Bedrijven bouwen op het strategisch advies van hun CFO

Geen race meer tegen de tijd met BrightAnalytics. Managementrapportages? Snel klaar, elke keer weer op tijd. Zonder manueel werk, zodat je kunt focussen op analyse. Het verzamelen van data doet het platform voor je.

Ben jij de CEO’s sparring partner?

Geïnteresseerd in een preview van ons platform?

 • Wie is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is een dynamisch, groeiend techbedrijf. Het is ons doel om bedrijven te helpen hun managementrapportageprocessen te stroomlijnen. Houd de veranderende bedrijfsomgeving bij en groei snel en duurzaam.

 • Wie is het doelpubliek van BrightAnalytics?

  BrightAnalytics richt zich op de financiële profielen in de organisatie die zich bezig houden met rapportering. Onze focus ligt op de CEO’s en CFO’s binnen de organisatie.

 • Waarom BrightAnalytics gebruiken als CFO?

  Ons rapporteringsplatform genereert strategische rapporten zodat je als CFO meer tijd hebt om cijfers te interpreteren.