Start nu met data van Microsoft Dynamics AX

Modules

  • Financiële rapportage
  • Cash rapportage
  • Operationele rapportage

Categorie

  • ERP
  • Finance

Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX is een ERP-softwarepakket voor financiën en bedrijfsactiviteiten, die verschillende domeinen omvat waaronder personeelsbeheer, magazijnbeheer, financieel beheer, retail en e-commerce, en dienstenbeheer. Deze tool voor resourceplanning combineert industrie- en merkspecifieke functionaliteiten met kernfuncties voor bedrijfsbeheer.

BrightAnalytics connecteert met alle soorten applicaties, zowel accountancy als ERP en CRM, onbeperkt in aantal en technologie onafhankelijk. Ook met Microsoft Dynamics AX 2009 en 2012 connecteert BrightAnalytics, en vormt ons platform de visuele schil over al uw data. Dit laat u toe snelle en kwaliteitsvolle inzichten te verschaffen.

Microsoft Dynamics is een productlijn met verschillende modulaire en kant-en-klare applicaties die CRM- en ERP-data combineert met business logica en processen. Om al uw data te centraliseren in één enkel platform, is BrightAnalytics ook in staat te connecteren met tal van andere Microsoft Dynamics pakketten.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Nu de gegevens rechtstreeks uit de bron komen, kunnen we erop vertrouwen dat wat uit BrightAnalytics komt, correct is.”
– Bart Van den Broeck, CFO
Van der Erve logo