Microsoft Dynamics AX
Start nu met data van Microsoft Dynamics AX

Modules

  • Financiële rapportage
  • Cash rapportage
  • Operationele rapportage

Categorie

  • ERP
  • Finance

Microsoft Dynamics AX

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle data in één enkel platform en stelt u in staat deze cijfers eindeloos te combineren om real-time inzicht te krijgen in de financiën en bedrijfsprestaties van uw organisatie.

BrightAnalytics zet de gegevens van Microsoft Dynamics AX automatisch om in heldere en interactieve dashboards, grafieken en rapporten, en creëert een visuele laag bovenop uw data.

Door het plug & play-aspect van het BrightAnalytics-platform kunt u deze rapporten en dashboards ook eenvoudig zelf maken, zonder tussenkomst van specialisten of consultants. Het aanbrengen van wijzigingen in structuren, mappings, dashboards, gebruikerstoegang, enz. kan gemakkelijk door uzelf worden uitgevoerd.

In BrightAnalytics zijn alle financiële, operationele en liquiditeitsrapporten onmiddellijk beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics AX is een ERP-softwarepakket voor financiën en bedrijfsactiviteiten, die verschillende domeinen omvat waaronder personeelsbeheer, magazijnbeheer, financieel beheer, retail en e-commerce, en dienstenbeheer. Deze tool voor resource planning combineert industrie- en merkspecifieke functionaliteiten met kernfuncties voor bedrijfsbeheer.

BrightAnalytics connecteert met alle soorten applicaties, zowel accountancy als ERP en CRM, onbeperkt in aantal en technologie onafhankelijk. Ook met Microsoft Dynamics AX 2009 en 2012 connecteert BrightAnalytics.

Microsoft Dynamics is een productlijn met verschillende modulaire en kant-en-klare applicaties die CRM- en ERP-data combineert met business logica en processen. Om al uw data te centraliseren in één enkel platform, is BrightAnalytics ook in staat te connecteren met tal van andere Microsoft Dynamics pakketten.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Nu de gegevens rechtstreeks uit de bron komen, kunnen we erop vertrouwen dat wat uit BrightAnalytics komt, correct is.”
– Bart Van den Broeck, CFO
Van der Erve logo