Start nu met data van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Categorie

  • ERP
  • Finance

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een beheersoftware voor kleine als middelgrote bedrijven die sales-, service-, financiële en operationele teams met elkaar verbindt. Een uitbreidbare oplossing die makkelijk op maat te maken is.

BrightAnalytics specialiseert zich onder andere op bedrijven die met Business Central werken. Met onze plug & play software automatiseren wij het management reporting proces en geven we de sleutels in handen van de eindgebruikers die zelf met de rapportering kunnen spelen.

Microsoft Dynamics is een productlijn met verschillende modulaire en kant-en-klare applicaties die CRM- en ERP-data combineert met business logica en processen. BrightAnalytics connecteert met alle soorten applicaties, zowel accountancy als ERP en CRM, onbeperkt in aantal en technologie onafhankelijk, zo ook met tal van Microsoft Dynamics pakketten.

  • Microsoft Dynamics AX
  • Microsoft Dynamics Navision
  • Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Het grote voordeel is dat ze heel snel met heel veel systemen kunnen koppelen. Wij werken met twee totaal verschillende pakketten, een cloud-based en on-premise pakket, en toch slaagt BrightAnalytics erin om alle informatie in één beeld te vatten.”
– Thomas De Moore, Financial Controller
Alides logo