Microsoft Dynamics 365 Business Central
Start nu met data van Microsoft Business Central

Modules

  • Financiële rapportage
  • Cash rapportage
  • Operationele rapportage

Categorie

  • CRM
  • ERP
  • Finance

Microsoft Business Central

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle gegevens in één enkel platform en stelt u in staat deze cijfers eindeloos te combineren om real-time inzicht te krijgen in de financiën en bedrijfsprestaties van uw organisatie.

BrightAnalytics zet de gegevens van Business Central automatisch om in heldere en interactieve dashboards, grafieken en rapporten, en creëert een visuele laag bovenop uw gegevens.

Door het plug & play-aspect van het BrightAnalytics-platform kunt u deze rapporten en dashboards ook eenvoudig zelf maken, zonder tussenkomst van specialisten of consultants. Het aanbrengen van wijzigingen in structuren, mappings, dashboards, gebruikerstoegang, enz. kan gemakkelijk door uzelf worden afgehandeld.

In BrightAnalytics zijn alle financiële, operationele en liquiditeitsrapporten onmiddellijk beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Business Central en Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een management software voor zowel kleine als middelgrote bedrijven die verkoop-, service-, financiële en operationele teams met elkaar verbindt. Een uitbreidbare oplossing die gemakkelijk aan te passen is.

Microsoft Dynamics is een productlijn met verschillende modulaire en gebruiksklare toepassingen die CRM- en ERP-gegevens combineert met bedrijfslogica en -processen. BrightAnalytics maakt verbinding met alle soorten toepassingen, zowel boekhoudkundige als ERP en CRM, onbeperkt in aantal en technologie-onafhankelijk, waaronder talrijke Microsoft Dynamics-pakketten.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Het grote voordeel is dat ze heel snel met heel veel systemen kunnen koppelen. Wij werken met twee totaal verschillende pakketten, een cloud-based en on-premise pakket, en toch slaagt BrightAnalytics erin om alle informatie in één beeld te vatten.”
– Thomas De Moore, Financial Controller
Alides logo