Start nu met data van Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations

Categorie

  • ERP
  • Finance

Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations is een ERP-systeem voor middelgrote en grote organisaties die het volledige beheer automatiseert.

BrightAnalytics connecteert met alle soorten applicaties, zowel accountancy als ERP en CRM, onbeperkt in aantal en technologie onafhankelijk. Ook met Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations connecteert BrightAnalytics, en vormt ons platform de visuele schil over al uw data. Dit laat u toe snelle en kwaliteitsvolle inzichten te verschaffen.

Microsoft Dynamics is een productlijn met verschillende modulaire en kant-en-klare applicaties die CRM- en ERP-data combineert met business logica en processen. Met elk pakket van Microsoft Dynamics kan BrightAnalytics een connectie leggen, zodat alle data samenvloeit in één enkel platform.

  • Microsoft Dynamics 365 Business Central
  • Microsoft Dynamics AX
  • Microsoft Dynamics Navision
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Het grote voordeel is dat ze heel snel met heel veel systemen kunnen koppelen. Wij werken met twee totaal verschillende pakketten, een cloud-based en on-premise pakket, en toch slaagt BrightAnalytics erin om alle informatie in één beeld te vatten.”
– Thomas De Moore, Financial Controller
Alides logo