Teamleader Orbit logo
Start nu met data van Teamleader Orbit

Modules

  • Financiële rapportage

Categorie

  • CRM
  • Finance

Teamleader Orbit

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Teamleader worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en scorecards gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Teamleader Orbit

Teamleader Orbit is een all-in-one software voor marketingbureaus, digitale agentschappen of IT-bedrijven met 20 tot 1000 werknemers. De software bevat verschillende features zoals het opvolgen van klanten en offertes en het beheren van proejcten. Naast Teamleader Orbit, legt BrightAnalytics alsook vlekkeloos connectie met Teamleader.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 120 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo