KING Software-logo
Start nu met data van King Software

Modules

 • Operationele rapportage
 • Financiële rapportage

Categorie

 • CRM
 • ERP
 • Finance

Integration Type

 • On-Premise

King Software

De integratie

Om een volledig overzicht van uw organisatie te krijgen, maakt BrightAnalytics verbinding met KING Software en stuurt alle financiële en operationele gegevens door om deze te visualiseren in ons platform. Door middel van uitgebreide en intuïtieve managementrapportering houdt u steeds de vinger aan de pols en krijgt u een helikopterview van uw hele organisatie.

Ontdek de verschillende rapportage mogelijkheden in BrightAnalytics:

En nog veel meer!

Over King Software

KING software is de nieuwe merknaam voor online boekhoudpakket iMUIS software. Een platform dat op maat gemaakte ERP-oplossingen biedt voor ondernemers en accountants.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Nu de gegevens rechtstreeks uit de bron komen, kunnen we erop vertrouwen dat wat uit BrightAnalytics komt, correct is.”
– Bart Van den Broeck, CFO
Van der Erve logo
 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportage platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportage en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportage modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportage platform, biedt 3 verschillende rapportage modules aan. De basis module omvat financiële rapportage, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportage modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe sluit ik BrightAnalytics aan op mijn pakket?

  Met onze BrightSync maken we verbinding met meer dan 280 gegevensbronnen. Een van de grootste USP’s van de oplossing is onze mogelijkheid om verbinding te maken met elk systeem.