Tally-Logo

Modules

  • Financiële rapportage

Categorie

  • Finance

Tally

Over Tally

Tally is een bedrijfssoftware die financiële processen automatiseert om bedrijven te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. De software helpt bij de facturatie en heeft standaard bedrijfsrapporten beschikbaar die ook kunnen aangepast wordern aan uw bedrijf voor de beste resultaten.

De integratie

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Tally wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertelt het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo