SAP ERP-logo
Start nu met data van SAP ERP

Modules

  • Financiële rapportage
  • Operationele rapportage

Categorie

  • ERP
  • Finance

SAP ERP

De integratie

BrightAnalytics sluit naadloos aan op SAP ERP en meer dan 120 andere systemen en software. Hierdoor kan BrightAnalytics alle financiële en operationele gegevens centraliseren in één enkel platform. De intuïtieve en visueel sterke dashboards worden automatisch gegenereerd en geven direct inzicht in de prestaties van uw bedrijf.

In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En nog veel meer!

Over SAP ERP 6.0 en SAP

SAP ERP 6.0 is een geïntegreerde ERP-software gericht op middelgrote en grote organisaties voor alle bedrijfstakken en sectoren. De software brengt alle bedrijfsprocessen van een organisatie in kaart, zoals productie, HR, verkoop enzovoort.

SAP is van oorsprong een Duits bedrijf, en is marktleider op het gebied van ERP-software, waarmee het bedrijven van allerlei omvang in diverse bedrijfstakken helpt. BrightAnalytics maakt verbinding met diverse SAP-pakketten, waaronder SAP ERP 6.0, zowel met als zonder BSEG. Andere SAP integraties:

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Dat BrightAnalytics kan connecteren met quasi elk boekhoudpakket, was voor ons een extra troef.”
– Tom Bolsens, Financieel Verantwoordelijke
Van Wellen Group logo