Holded-Logo-Official

Modules

  • Financiële rapportage
  • Operationele rapportage

Categorie

  • CRM
  • Finance

Holded

Over Holded

Holded is een cloud business management software voor SMEs. Deze software helpt om de taken binnen bedrijven te automatiseren en om hun facturatie en boekhouding gelijk te stemmen. Bedrijven kunnen tijd besparen door gebruik te maken van bankreconciliatie voor hun facturen en transacties door bijvoorbeeld de templates te gebruiken die beschikbaar zijn in het platform.

De integratie

BrightAnalytics connecteert met Holded en 150 andere systemen en centraliseert alle financiële en operationele gegevens in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data uit Holded worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten in het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Excel heeft ons lang geholpen, maar we botsten op de limieten. Met BrightAnalytics hebben onze medewerkers alle tools in eigen handen.”
– Anke Ulens, CEO
Logo Vivaldis Interim