Sage X3-logo
Start nu met data van Sage X3

Modules

  • Financiële rapportage
  • Operationele rapportage

Categorie

  • ERP
  • Finance

Sage X3

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest waardevolle inzichten te komen. De centralisatie van uw gegevens zorgt er ook voor dat u op elk moment een 360° overzicht hebt van uw organisatie.

De gegevens uit Sage X3 worden op het BrightAnalytics-platform omgezet in overzichtelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten. Alle financiële en operationele rapporten worden automatisch aangemaakt en zijn onmiddelijk beschikbaar:

En nog veel meer rapportage mogelijkheden!

Over Sage X3 en Sage Group

Sage X3 is een ERP-product voor gevestigde bedrijven. De productmogelijkheden omvatten, maar zijn niet beperkt tot, financieel beheer, beheer van de toeleveringsketen en productiebeheer.

Sage Group is een Brits beursgenoteerd softwarebedrijf dat zich richt op boekhoud-, loon- en betalingssystemen die de ambities van ondernemers ondersteunen. BrightAnalytics maakt verbinding met tal van Sage-pakketten:

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!