Sage 50cloud_logo
Start nu met data van Sage 50cloud

Modules

  • Financiële rapportage

Categorie

  • Finance

Sage 50cloud

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest waardevolle inzichten te komen. De centralisatie van uw gegevens zorgt er ook voor dat u op elk moment een 360° overzicht hebt van uw organisatie.

De data van Sage 50cloud wordt getransformeerd in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten op het BrightAnalytics platform. Alle financiële en operationele rapporten worden automatisch aangemaakt en zijn onmiddelijk beschikbaar:

En nog veel meer rapportage mogelijkheden!

Over Sage 50cloud en Sage Group

Sage 50cloud is voorheen bekend als Sage ContaPlus, een boekhoudkundige softwareoplossing voor kleine bedrijven die door Sage in Spanje wordt aangeboden. Sage 50cloud is de natuurlijke evolutie van Sage ContaPlus en biedt een reeks boekhoud- en loonadministratieproducten ontwikkeld door Sage Group, gericht op kleine en middelgrote ondernemingen.

De Sage Group is een Brits beursgenoteerd softwarebedrijf dat zich toelegt op boekhoud-, loon- en betalingssystemen die de ambities van ondernemers ondersteunen. BrightAnalytics maakt verbinding met verschillende Sage pakketten:

“De data wordt gevisualiseerd in heldere cashflow rapporten en geven zowel het management als ook de aandeelhouders op continue basis een inzicht in de financiële resultaten van het bedrijf.”
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logo
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!