Sage Intacct_logo
Start nu met data van Sage Intacct

Modules

  • Financiële rapportage

Categorie

  • Finance

Sage Intacct

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest waardevolle inzichten te komen. De centralisatie van uw gegevens zorgt er ook voor dat u op elk moment een 360° overzicht hebt van uw organisatie.

De gegevens uit Sage Intacct worden op het BrightAnalytics-platform omgezet in overzichtelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten. Alle financiële en operationele rapporten worden automatisch aangemaakt en zijn onmiddelijk beschikbaar:

En nog veel meer rapportage mogelijkheden!

Over Sage Intacct en Sage Group

Sage Intacct is een leverancier van cloud-based financieel beheer en boekhoudsoftware voor bedrijven van elke omvang.

De Sage Group is een Brits beursgenoteerd softwarebedrijf dat zich toelegt op boekhoud-, loon- en betalingssystemen die de ambities van ondernemers ondersteunen. BrightAnalytics maakt verbinding met verschillende Sage pakketten:

“De data wordt gevisualiseerd in heldere cashflow rapporten en geven zowel het management als ook de aandeelhouders op continue basis een inzicht in de financiële resultaten van het bedrijf.”
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logo
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!