Sage 100-logo
Start nu met data van Sage 100

Modules

  • Financiële rapportage
  • Operationele rapportage

Categorie

  • ERP
  • Finance

Sage 100

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest waardevolle inzichten te komen. De centralisatie van uw gegevens zorgt er ook voor dat u op elk moment een 360° overzicht hebt van uw organisatie.

De gegevens uit Sage 100 worden op het BrightAnalytics-platform omgezet in overzichtelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten. Alle financiële en operationele rapporten worden automatisch aangemaakt en zijn onmiddellijk beschikbaar:

En nog veel meer rapportering mogelijkheden!

Over Sage 100 en Sage Group

Sage 100 is een compleet ERP-platform voor kleine en middelgrote bedrijven met 1 tot 100 werknemers. Het systeem brengt de hele commerciële keten van het MKB in kaart, van offerte tot facturering, bevoorrading, inventaris en controle.

Sage Group is een Brits beursgenoteerd softwarebedrijf dat zich richt op boekhoud-, loon- en betalingssystemen die de ambities van ondernemers ondersteunen. BrightAnalytics maakt verbinding met verschillende Sage pakketten:

“Dat BrightAnalytics kan connecteren met quasi elk boekhoudpakket, was voor ons een extra troef.”
– Tom Bolsens, Financieel Verantwoordelijke
Van Wellen Group logo
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!