Start nu met data van Sage 100

Categorie

  • Finance

Sage 100

Sage 100 is een ERP-platform voor kleine en middelgrote distributeurs en fabrikanten. Het systeem brengt de volledige handelsketen van KMO’s in kaart, van offerte tot facturering, de bevoorrading, inventaris en controle.

BrightAnalytics connecteert met Sage 100 en biedt u een 360° overzicht van de gehele organisatie. Alle data gecentraliseerd in 1 enkel platform. Breng uw financiële afdeling naar de top door uw management rapportering te automatiseren en neem betrouwbare beslissingen met BrightAnalytics.

Sage Group is een Brits beursgenoteerd softwarebedrijf die zich focust op boekhoud-, payroll- en betaalsystemen die de ambities van ondernemers ondersteund. BrightAnalytics connecteert met verschillende Sage-pakketten:

  • Sage BOB
  • Sage 3X
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo