Wolters Kluwer-logo
Start nu met data van Kluwer Adsolut

Modules

  • Financiële rapportage
  • Operationele rapportage

Categorie

  • ERP
  • Finance

Kluwer Adsolut

De integratie

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met Kluwer Adsolut en 120 andere systemen, en centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Kluwer Adsolut wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Kluwer Adsolut en Wolters Kluwer

Kluwer Adsolut biedt oplossingen voor zowel accountants als ondernemers. Met hun software bent u uitgerust om efficiënter te gaan samenwerken met uw klanten.

  • Met Kluwer Adsolut verloopt het boekhoudproces volledig digitaal.
  • Het Fiscaal Dossier laat u toe het boekhoudkundig jaar efficiënt af te sluiten.
  • Het digitale klantenportaal verkleint de afstand tussen accountant en klant.

Wolters Kluwer software en consultancy is leverancier van professionele informatie, software-oplossingen en diensten voor verschillende disciplines als artsen, verpleegkundigen, accountants, juristen en sectoren op het gebied van tax & accounting, finance, audit, risico, compliance en regelgeving.

BrightAnalytics connecteert met verschillende pakketten van Wolters Kluwer:

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Door boekhoudkundige processen te digitaliseren en automatiseren met BrightAnalytics ontstaat er meer tijd voor analyse.”
– Philippe Van den Bossche, Directeur CFO-services
VGD logo