Wolters Kluwer EVA online logo
Start nu met data van EVA online

Modules

  • Financiële rapportage

Categorie

  • Finance

EVA online

De integratie

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met EVA online en 120 andere systemen, en centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit EVA online wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en scorecards gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Connecteer al uw pakketten met BrightAnalytics, zowel boekhoud- als ERP- en CRM-pakketten, en verkrijg een 360° overzicht over uw organisatie met één klik om de knop.

Over EVA Online en Wolters Kluwer

EVA Online is een uitgebreid boekhoudpakket waarmee KMO’s alle aspecten van een moderne boekhouding kunnen beheren. Data is vanop verschillende locaties beschikbaar wat de samenwerking met uw boekhouder vereenvoudigd, u werkt dan ook volledig in de cloud.

  • Snelle verwerking van boekhouddocumenten
  • Elektronische btw-aangifte
  • Automatische verwerking van elektronische betalingen
  • Geïntegreerde facturatieoplossing
  • Krachtige analysetools en dashboard

Wolters Kluwer software en consultancy is leverancier van professionele informatie, software-oplossingen en diensten voor verschillende disciplines als artsen, verpleegkundigen, accountants, juristen en sectoren op het gebied van tax & accounting, finance, audit, risico, compliance en regelgeving. BrightAnalytics connecteert ook met andere pakketten van Wolters Kluwer:

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!