Excel heeft ons lang geholpen, maar we botsten op de limieten.

-Anke Ulkens, CEO
"Tussen de eerste gesprekken en implementatie zat amper zes weken: het ging verbazend snel."
- Anke Ulkens, CEO

Gebruikte connectoren

Modules in gebruik

Zelf de tools om het verschil te maken

“Voor ons netwerk aan kantoren groeide, stelden we amper rapporten op: te omslachtig. Sinds BrightAnalytics er is, baseren we elke beslissing op een compleet overzicht. Zowel voor het management, de verschillende kantoren als de medewerkers.” – Anke Ulens, CEO Vivaldis Interim

Een gebruiksvriendelijk platform om op verschillende niveaus snel alle beschikbare data op te vragen en te interpreteren. Dat was de wens van Vivaldis Interim. Het uitzendkantoor groeide in korte tijd van 30 tot 45 kantoren in België: “Excel heeft ons lang geholpen, maar we botsten op de limieten”, zegt Vivaldis-CEO Anke Ulens. “Met BrightAnalytics hebben alle 125 medewerkers zelf alle tools in handen om het verschil te maken.” Anke Ulens, CEO “Voordien konden we ook rapporten opvragen, maar we deden het nooit: te omslachtig”

Vivaldis Interim gebruikt BrightAnalytics op twee manieren. In de eerste plaats om het management te informeren met de nodige kerncijfers en rapporten. “Voordien konden we dat ook wel, maar we deden het amper. Het was te omslachtig en nam te veel tijd in beslag. Nu hebben we snel en gebruiksvriendelijk alle info voorhanden om vlot beslissingen te nemen. We zien meteen de kerncijfers en kunnen opsplitsen indien nodig: bijvoorbeeld om de prestaties tussen bestaande en nieuwe kantoren te vergelijken.”

Cijfers en rapporten per kantoor

De cijfers en rapporten begeleiden niet enkel de raad van bestuur. Ook de verschillende kantoren gebruiken BrightAnalytics dagelijks. “Ons businessmodel is gebouwd op een grote autonomie van de kantoren en medewerkers. Met BrightAnalytics zien ze in een oogopslag prestaties, kunnen ze vergelijken en weten ze welke diensten welke marges opleveren. Zo hebben ze alle input om de beste keuzes te maken.” BrightAnalytics maakt gebruik van alle gegevens van het eigen ERP-pakket van Vivaldis Interim. Op elk moment.

Praktisch inzicht voor concrete beslissingen

“De rapporten en data zijn erg business gericht. Dat is een compliment! Geen gegevens met een IT- of boekhoudkundige achtergrond, maar praktische cijfers die het management bijstaan bij concrete beslissingen.“, vertelt Anke Ulkens.

Een nieuw systeem introduceren is nooit gemakkelijk en vaak een langdurig proces. Bij BrightAnalytics was dit niet het geval. Tussen de eerste gesprekken en implementatie zat amper zes weken. Intern was er een enkele weerstand. “Het is erg gebruiksvriendelijk en als er vragen zijn, is BrightAnalytics altijd aanspreekbaar. Maar eigenlijk is dat amper nodig want het platform liet het nog geen enkele keer afweten.”

logo flower

De voordelen van BrightAnalytics volgens Vivaldis Interim:

  • Snel en gebruiksvriendelijk
  • Korte implementatietijd
  • Gemakkelijk en snel filteren
  • Geweldige service

Benieuwd wat BrightAnalytics voor u kan betekenen?