Zensoft-Logo-Official
Start nu met data van Zensoft by Trustteam

Modules

  • Financiële rapportage
  • Operationele rapportage

Categorie

  • ERP
  • Finance

Zensoft by Trustteam

Over Zensoft

Zensoft is een softwaresysteem dat specifieke pakketten aanbiedt voor verschillende sectoren, zoals Zensoft ERP, Zensoft Financial en Zensoft Recycling. De software helpt bedrijven om processen te automatiseren en hun administratie efficiënter aan te pakken.

De integratie

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Zensoft wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertelt het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Dankzij het directe inzicht in de financiële en operationele KPI’s kunnen we sneller bijsturen en kunnen we veel beter gecontroleerd groeien.”
– Niels Zutterman
Absolute Jobs logo