VismaL7-Logo
Start nu met data van Visma L7

Modules

  • Financiële rapportage

Categorie

  • Finance

Visma L7

Over Visma L7

Visma L7 is een financieel en operationeel bedrijfssysteem voor bedrijven in onder meer de industrie- en energiesector. De tool helpt bij het beheren en het automatiseren van bedrijfsprocessen, wat zorgt voor minder handmatig werk en waardoor bedrijven tijd besparen.

De integratie

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Visma L7 wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertelt het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo