SAP-BBD-Logo-Official
Start nu met data van SAP Business ByDesign

Modules

  • Financiële rapportage
  • Operationele rapportage

Categorie

  • ERP
  • Finance

SAP Business ByDesign

Over SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign is een single cloud ERP-systeem gericht op middelgrote bedrijven. De tool helpt bedrijven groeien door hen te ondersteunen op het gebied van sales, finance, aankopen en productbeheer. De real-time analyses in het systeem helpen de efficiëntie en winst te verbeteren.

De integratie

BrightAnalytics connecteert met SAP Business ByDesign en 150 andere systemen en centraliseert alle financiële en operationele gegevens in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data uit SAP Business ByDesign wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertelt het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Excel heeft ons lang geholpen, maar we botsten op de limieten. Met BrightAnalytics hebben onze medewerkers alle tools in eigen handen.”
– Anke Ulens, CEO
Logo Vivaldis Interim