Netika logo
Start nu met data van NETiKA

Modules

  • Financiële rapportage
  • Operationele rapportage

Categorie

  • Finance

NETiKA

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle data in één enkel platform en stelt u in staat deze cijfers eindeloos te combineren om real-time inzicht te krijgen in de financiën en bedrijfsprestaties van uw organisatie.

BrightAnalytics zet de data uit NETiKA automatisch om in heldere en interactieve dashboards, grafieken en rapporten, en creëert een visuele laag bovenop uw data.

Door het plug & play-aspect van het BrightAnalytics-platform kunt u deze rapporten en dashboards ook eenvoudig zelf maken, zonder tussenkomst van specialisten of consultants. Het aanbrengen van wijzigingen in structuren, mappings, dashboards, gebruikerstoegang, enz. kan gemakkelijk door uzelf worden afgehandeld.

In BrightAnalytics zijn alle rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over NETiKA

NETiKA is actief in softwareontwikkeling en -integratie, alsook in IT-diensten. De groep is gespecialiseerd in software-oplossingen voor: vastgoedbeheer, management voor marketing- & communicatieadviesbureaus, digitalisering van checklists, facility management en hybride/elektrisch wagenparkbeheer.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Het grote voordeel is dat ze heel snel met heel veel systemen kunnen koppelen. Wij werken met twee totaal verschillende pakketten, een cloud-based en on-premise pakket, en toch slaagt BrightAnalytics erin om alle informatie in één beeld te vatten.”
– Thomas De Moore, Financial Controller
Alides logo