Myob-Logo-Official

Modules

  • Financiële rapportage
  • Operationele rapportage
  • Cash rapportage

Categorie

  • Finance

Myob

Over Myob

Myob is een business management platform dat bedrijven, zowel start ups als grote ondernemingen, helpt om tijd te besparen en om zo effiiënt mogelijk te werken. Het platform kan ingezet worden voor verschillende departementen, zoals Finance, Accounting & Tax en werknemers, etc.

De integratie

BrightAnalytics connecteert met Myob en 150 andere systemen en centraliseert alle financiële en operationele gegevens in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data uit Myob worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten in het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Excel heeft ons lang geholpen, maar we botsten op de limieten. Met BrightAnalytics hebben onze medewerkers alle tools in eigen handen.”
– Anke Ulens, CEO
Logo Vivaldis Interim