24SevenOffice logo
Start nu met data van 24SevenOffice

Modules

  • Financiële rapportage
  • Cash rapportage
  • Operationele rapportage

Categorie

  • CRM
  • ERP
  • Finance

24SevenOffice

De integratie

BrightAnalytics connecteert vlekkeloos met 24SevenOffice en elke aanvullende boekhoud-, ERP- of CRM-systemen. BrightAnalytics centraliseert alle data in één tool en stelt u in staat deze cijfers eindeloos te combineren tot de meest waardevolle inzichten.

De data vanuit 24SevenOffice (en eventuele aanvullende systemen) wordt omgezet in overzichtelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten op het BrightAnalytics platform. Dit creëert een visuele laag bovenop alle data, en biedt een 360° overzicht van uw organisatie en prestaties. Zowel financiële als operationele KPI’s kunnen altijd en overal worden geraadpleegd.

Ontdek de verschillende rapportagemogelijkheden in BrightAnalytics:

En zoveel meer!

Over 24SevenOffice

24SevenOffice is een Noors softwarebedrijf dat bedrijven voorziet van een ERP-systeem dat alles omvat van CRM, financiële en boekhoudsoftware, payroll, projectbeheer, tijdregistratie, enzovoort. De cloud-gebaseerde ERP-software bestaat uit modules en omvat verschillende processen die nodig zijn in middelgrote bedrijven.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo