BjornLunden_Logo
Start nu met data van Björn Lundén

Modules

  • Cash rapportage
  • Financiële rapportage
  • Operationele rapportage

Categorie

  • ERP

Björn Lundén

Over Björn Lundén

Björn Lundén is een softwarebedrijf dat tools aanbiedt voor het beheren van belastingen, aangiften, werknemers, boekhouding etc. Dit geeft bedrijven een overzicht van hun belangrijkste gegevens en maakt het gemakkelijker om deze informatie te gaan raadplegen.

De integratie

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Björn Lundén wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertelt het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo