Abacus_Logo
Start nu met data van Abacus

Modules

  • Cash rapportage
  • Financiële rapportage
  • Operationele rapportage

Categorie

  • ERP
  • ERP

Abacus

Over Abacus

Abacus is een softwarebedrijf dat business management software ontwikkelt met een focus op ERP. Zij bieden verschillende modules aan, zoals administratie, personeel en financiën en deze kunnen volledig op maat gemaakt en aangepast worden aan de noden van een bedrijf.

De integratie

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Abacus wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertelt het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo