BrightAnalytics naar Nederland

FINANCIEEL MANAGEMENT – Rapportering platform BrightAnalytics loodst ook Nederland naar realtime inzicht in de prestaties.

Hoorde u nog nooit van BrightAnalytics? Dat kan. Tot voor kort was dit intuïtieve, betrouwbare en snelle platform voor de geconsolideerde rapportering van financiële en operationele cijfers enkel beschikbaar in België. Maar dat verandert nu het bedrijf ook naar de Nederlandse markt komt. En daar hoort uiteraard een deelname aan Financial Systems bij. “Een uitstekende gelegenheid om kennis te maken”, zegt zaakvoerder Lode Bogaert, “maar ook om nieuw talent aan te trekken.” Op korte termijn is BrightAnalytics op zoek naar maar liefst drie Nederlandse medewerkers.

“We hebben ontdekt dat een platform als het onze eigenlijk nog niet voorhanden is in Nederland. Er bestaan uiteraard wel wat tools, maar BrightAnalytics kan nog net een tikkeltje meer.”
Merijn Demuynck, Co-founder

Realtime inzicht voor de hele organisatie

De prestaties van uw bedrijf op de voet volgen, en financiële cijfers snel en helder rapporteren – over divisies, business units en entiteiten heen – dat is waar het om draait bij BrightAnalytics. Het van oorsprong Belgische bedrijf en rapportering platform automatiseert het complexe proces van geconsolideerde rapportering. En dat via een wel erg gebruiksvriendelijke interface, die bovendien in een handomdraai up-and-running is.

Verder lezen? Lees het volledige artikel hier.

 

Bron: Financieel Management, 25/09/2019