Daarom zijn West-Vlaamse start-ups hippe werkplekken

MADE IN WEST-VLAANDEREN – het fintechbedrijf BrightAnalytics steekt de grens over n aar Nederland.

Na de eerste vijf succesvolle jaren in België, steekt het West-Vlaamse fintech bedrijf BrightAnalytics de grens over naar Nederland. “Een logische volgende stap in onze groei”, zegt co-founder Olivier Seynhaeve. “Enerzijds omdat we er na 5 jaar helemaal staan met ons product en ons bedrijf. We zijn er nu echt op uit om ook buiten België ons groeiverhaal verder te zetten. Anderzijds hebben we in Nederland het voordeel van de taal. We hopen er sneller te leren hoe we ons product ook in het buitenland in de markt zetten.”

“We zijn ervan overtuigd dat hoe meer mensen een duidelijk inzicht hebben in de prestaties van het bedrijf, hoe meer groei kan gerealiseerd worden.”
Olivier Seynhaeve, Co-Founder

BrightAnalytics ontwikkelde een online platform voor de geconsolideerde rapportering van financiële en operationele cijfers. Het zet data uit verschillende bronnen om in heldere, intuïtieve management rapporten die voor iedereen inzichtelijk zijn. “Dat BrightAnalytics rapporten voor iedereen binnen de organisatie bruikbaar zijn, horen we vaak als feedback”, vertelt Olivier

Verder lezen? Het artikel vind je hier.

 

Bron: Made in West-Vlaanderen, 1/10/2019