WinMENTOR logo
Start nu met data van WinMENTOR

Modules

 • Financiële rapportage
 • Operationele rapportage

Categorie

 • ERP
 • Finance

WinMENTOR

De integratie

BrightAnalytics sluit vlekkeloos aan op WinMENTOR en 150 andere systemen en centraliseert alle financiële en operationele gegevens in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data van WinMENTOR worden omgezet in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten op het BrightAnalytics-platform, die het ware verhaal achter de cijfers vertellen. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over WinMENTOR

WinMENTOR is een Roemeense software die hulpmiddelen biedt voor het opslaan, analyseren en rapporteren van boekhoudkundige en managementinformatie. Hun specialisten stellen hun expertise ter beschikking voor de ontwikkeling van WinMENTOR-producten, en creëren bedrijfsspecifieke oplossingen.

STAS testimonial BrightAnalytics
De boekhoudpakketten van onze buitenlandse vestigingen, met andere munteenheden, waren snel geïntegreerd.
– Gilles Desmet, Product & Finance
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportage platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportage en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportage modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportage platform, biedt 3 verschillende rapportage modules aan. De basis module omvat financiële rapportage, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportage modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.