Start nu met data van Visma Administration

Categorie

  • Finance

Visma Administration

Visma Administration biedt boekhoudsoftware voor kleine Zweedse bedrijven. Het boekhoudpakket stroomlijnt het proces van offerte tot levering en laat toe gemakkelijk offertes, orders, facturen, bestellingen en leveringen af te handelen. Daarbij kunt u aankoopprijzen en verkoopprijzen in bulk aanpassen en in het programma laden.

BrightAnaytics legt vlot de connectie met Visma Administration en vormt een visuele schil over zowel financiële als operationele data die u een 360° overzicht over uw organisatie verschaft. De ijzersterke en duidelijke dashboards bieden instant inzicht in de situatie van uw bedrijf en laten u toe efficiënt onderbouwde strategische beslissingen te maken.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo