Visma Administration logo
Start nu met data van Visma Administration

Modules

  • Financiële rapportage
  • Cash rapportage

Categorie

  • ERP
  • Finance

Visma Administration

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Visma Administration worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en scorecards gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Visma en Visma Administration

Visma Administration biedt boekhoudsoftware voor kleine Zweedse bedrijven. Het boekhoudpakket stroomlijnt het proces van offerte tot levering en laat toe gemakkelijk offertes, orders, facturen, bestellingen en leveringen af te handelen. Daarbij kunt u aankoopprijzen en verkoopprijzen in bulk aanpassen en in het programma laden.

Visma heeft verschillende softwareoplossingen waar BrightAnalytics alsook vlekkeloos mee connecteert, ongeacht de technologie of het type toepassing! Ontdek hier onze integraties:

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo