Start nu met data van AirBoss økonomisystem

Modules

  • Financiële rapportage

Categorie

  • Finance

AirBoss økonomisystem

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data van AirBoss økonomisystem worden omgezet in heldere en interactieve dashboards, grafieken en rapporten op het BrightAnalytics platform, die het ware verhaal achter de cijfers vertellen. In BrightAnalytics zijn alle financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

Over AirBoss økonomisystemer

AirBoss økonomisystem is een gebruiksvriendelijk en flexibel financieel beheersysteem van Deense oorsprong. De software biedt ondersteuning voor uw boekhouding, facturering, bankafschriften, voorraadbeheer en meer.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo