pyramid_logo
Start nu met data van Pyramid van Unikum

Modules

  • Operationele rapportage
  • Financiële rapportage
  • Cash rapportage

Categorie

  • CRM
  • ERP
  • Finance

Pyramid van Unikum

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

Op het platform van BrightAnalytics worden data uit Pyramid omgezet in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en scorecards die het ware verhaal achter de cijfers vertellen. In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Pyramid

Pyramid van Unikum is een Zweeds softwarebedrijf dat bedrijven een bedrijfssysteem biedt dat alles omvat van boekhouding en logistiek tot CRM en e-commerce. Het is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften en wensen van verschillende sectoren. De op zichzelf staande modules zijn samengevoegd tot één systeem voor zowel kleine als middelgrote ondernemingen.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo