Standaard Boeken Excellent logo
Start nu met data van Standard Books

Modules

  • Financiële rapportage
  • Operationele rapportage

Categorie

  • ERP
  • Finance

Standard Books

De integratie

BrightAnalytics maakt verbinding met Standard Books en centraliseert al uw financiële en operationele gegevens. Het BrightAnalytics-platform genereert automatisch de meest intuïtieve en visueel sterke dashboards en managementrapportages, en geeft direct inzicht in uw business. U krijgt een 360° overzicht van de hele organisatie, waardoor u altijd de vinger aan de pols kunt houden en snel en gefundeerd strategische beslissingen kunt nemen.

Ontdek onze verschillende rapportage mogelijkheden:

En nog veel meer!

Over Standard Books

Standard Books is een bedrijfssoftware in Estland gemaakt door Excellent. De software omvat bijna 30 modules ter ondersteuning van de dagelijkse activiteiten van een onderneming, zoals boekhouding, verkoopbeheer, logistiek, enz.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo