Saturnus_Logo
Start nu met data van Saturnus

Modules

  • Operationele rapportage
  • Financiële rapportage

Categorie

  • ERP

Saturnus

Over Saturnus

Saturnus is een cloud ERP-systeem op maat gemaakt voor advocatenkantoren. Met het platform kunnen advocaten en advocatenkantoren zich specifiek focussen op onder andere financiën en time management wat hen helpt om hun zaken goed en efficiënt te beheren.

De integratie

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met Saturnus en 150 andere systemen, en centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Saturnus worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is een stabiel, kwalitatief systeem dat ons live correcte, actuele cijfers voorlegt. Dat maakt een wereld van verschil.”
– Tom Ceusters, Manager Office & Administration
Dixon & company logo