Salesforce logo
Start nu met data van Salesforce

Modules

  • Operationele rapportage

Categorie

  • CRM

Salesforce

Salesforce is het wereldwijd bekende CRM-platform die oplossingen biedt voor inkomende marketing, verkoop en klantenservice.

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met Salesforce en vormt een visuele schil over zowel financiële als operationele data. De ijzersterke en duidelijke dashboards bieden instant inzicht in de situatie van uw bedrijf en plaatst uw operationele data in context. Vergelijk onderlinge prestaties, bouw zoveel top 10’s als je wil, spot risico’s en anticipeer tijdig op trends. De sterke visualisaties van BrightAnalytics laten u toe efficiënt onderbouwde strategische beslissingen te maken.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Het grote voordeel is dat ze heel snel met heel veel systemen kunnen koppelen. Wij werken met twee totaal verschillende pakketten, een cloud-based en on-premise pakket, en toch slaagt BrightAnalytics erin om alle informatie in één beeld te vatten.”
– Thomas De Moore, Financial Controller
Alides logo