Metacom logo
Start nu met data van Metacom

Modules

 • Financiële rapportage
 • Cash rapportage

Categorie

 • ERP

Metacom

De integratie

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met Metacom, en 150+ andere systemen en softwarepakketten. Op deze manier centraliseert BrightAnalytics al uw financiële en operationele data in één enkel platform. De intuïtieve en visueel sterke dashboards, grafieken en rapporten op het platform, bieden meteen inzicht in de prestaties van uw bedrijf en automatiseren uw management rapportage.

Met BrightAnalytics heeft u een 360° overzicht over de gehele organisatie, zodoende kan u steeds de vinger aan de pols houden en snel onderbouwde strategische beslissingen maken.

Ontdek de verschillende rapportage mogelijkheden in BrightAnalytics:

En meer!

Over Metacom

Metacom is een cloud platform voor digitaal bouwen, aangeboden door Van Meijel Automatisering. Het ERP-systeem laat bouw bedrijven toe hun processen te digitaliseren: zowel ontwerp als calculatie, uitvoering en facturatie.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Dankzij de rapportage uit BrightAnalytics kunnen we de performantie van onze werven beter opvolgen, meerwerken capteren en doorfactureren.”
– Dries Devroe, CFO
Linum logo
 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportage platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportage en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportage modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportage platform, biedt 3 verschillende rapportage modules aan. De basis module omvat financiële rapportage, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportage modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.