GeoDynamics_logo
Start nu met data van GeoDynamics

Modules

 • Financiële rapportage
 • Operationele rapportage

Categorie

 • ERP
 • Finance

GeoDynamics

De integration

BrightAnalytics maakt verbinding met GeoDynamics en centraliseert al uw data, waarbij financiële en operationele gegevens op slimme wijze worden gecombineerd om context te bieden.

Breng onder meer de tijdsprestaties in relatie tot de financiële cijfers van projecten in heldere dashboards van BrightAnalytics. Managementrapporten worden automatisch gegenereerd en geven u meer tijd om zowel uw financiële als operationele gegevens te interpreteren.

Alle financiële en operationele rapporten zijn meteen beschikbaar in BrightAnalytics:

En zoveel meer!

Over GeoDynamics

GeoDynamics is de marktleider in mobiele tijdregistratie. Dankzij onze innovatieve oplossingen kunnen arbeiders eender waar hun gewerkte uren digitaal doorgeven. Zeg dus vaarwel aan de papieren werkbriefjes en geniet van een snelle loonadministratie of realtime informatie die je perfect kan integreren in je ERP- of CRM-systeem.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Doordat BrightAnalytics ook met GeoDynamics geconnecteerd is, gebeurt de projectcalculatie nu tot in het kleinste detail.”
– Bieke Labeeuw, Finance Manager
Isocab Construct_logo
 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportage platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportage en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportage modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportage platform, biedt 3 verschillende rapportage modules aan. De basis module omvat financiële rapportage, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportage modules.

 • Hoe sluit ik BrightAnalytics aan op mijn pakket?

  Met onze BrightSync maken we verbinding met meer dan 280 gegevensbronnen. Een van de grootste USP’s van de oplossing is onze mogelijkheid om verbinding te maken met elk systeem.

 • Wat als er geen connector is met mijn pakket?

  Er is een team bij BrightAnalytics dat zich bezighoud met het bouwen van connectors. Als er dus nog geen connector is dan zijn we er zeker van dat we deze kunnen maken.