e-boekhouden-logo
Start nu met data van E-Boekhouden

Modules

 • Financiële rapportage

Categorie

 • Finance

Integration Type

 • Standard API

E-Boekhouden

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De gegevens van E-Boekhouden worden gegoten in heldere en interactieve dashboards, grafieken en scorecards op het BrightAnalytics platform, die het echte verhaal achter de cijfers vertellen. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

Over E-Boekhouden

E-Boekhouden is een boekhoudpakket dat bedrijven een overzicht geeft van hun belangrijkste cijfers. Door het uitwisselen van gegevens te automatiseren, wordt het eenvoudiger en sneller om inzicht te krijgen in de financiële situatie van bedrijven.

Happy-Horizon-Logo-Official
Ik kan vandaag een top 20 maken van openstaande debiteuren over alle bedrijven in de groep heen, en op basis daarvan actie ondernemen.
– Ernst Wiemans, CFO
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics is al verbonden met meer dan 250 applicaties en wordt voortdurend uitgebreid! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

 

 • Wat is management rapportage?

  Management rapportage is het verzamelen van data en deze visualiseren op een eenvoudige wijze.

 • Wie is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is een dynamisch, groeiend techbedrijf. Het is ons doel om bedrijven te helpen hun managementrapportageprocessen te stroomlijnen. Houd de veranderende bedrijfsomgeving bij en groei snel en duurzaam.

 • Is BrightAnalytics een oplossing voor complexe bedrijven?

  BrightAnalytics is een oplossing voor elke bedrijf: complex of niet complex. De oplossing groeit mee met het bedrijf. Voor bedrijven met veel complexiteit zoals meerdere bedrijven, verschillende munteenheden, consolidatie, … is BrightAnalytics ideaal.

 • Wat is financiële rapportage?

  Financiële rapporten geven inzicht hoe het bedrijf ervoor staat, in dit geval met de focus op de financiële status.