Coda Financials-logo
Start nu met data van Coda Financials

Modules

 • Financiële rapportage

Integration Type

 • On-Premise

Coda Financials

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om realtime inzicht te krijgen in de financiën en business prestaties van uw organisatie.

BrightAnalytics transformeert de data van Coda Financials en andere bronsystemen in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten, en creëert een visuele laag bovenop uw financiële en operationele data. De krachtige visualisaties stellen u in staat waardevolle inzichten te verwerven en efficiënte, goed onderbouwde strategische beslissingen te nemen.

In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Coda Financials

Coda Financials is een internationaal financieel software bedrijf die in 2008 gekocht werd door Unit4. Coda Financials of Unit4 Financials/Unit4 Coda biedt industrie-specifieke oplossingen voor het dagelijkse beheer van financiën. De software neemt zowel het financieel beheer, financiële boekhouding en inkoopmanagement onder de loep, alsook facturering- en vermogensbeheer.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Nu de gegevens rechtstreeks uit de bron komen, kunnen we erop vertrouwen dat wat uit BrightAnalytics komt, correct is.”
– Bart Van den Broeck, CFO
Van der Erve logo
 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportage platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportage en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportage modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportage platform, biedt 3 verschillende rapportage modules aan. De basis module omvat financiële rapportage, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportage modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe sluit ik BrightAnalytics aan op mijn pakket?

  Met onze BrightSync maken we verbinding met meer dan 280 gegevensbronnen. Een van de grootste USP’s van de oplossing is onze mogelijkheid om verbinding te maken met elk systeem.