ABS Laundry Business Solutions logo
Start nu met data van ABS Laundry Business Solutions

Modules

  • Operationele rapportage

Categorie

  • ERP
  • Finance

ABS Laundry Business Solutions

De integratie

BrightAnalytics sluit vlekkeloos aan op ABS Laundry Business Solutions en 150 andere systemen, en centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform. Zo kunt u deze cijfers eindeloos combineren om tot de meest waardevolle inzichten te komen.

Dankzij de vele integraties kan BrightAnalytics een visuele laag creëren bovenop alle data, en een 360°-overzicht van de hele organisatie bieden.

BrightAnalytics zet de data van ABS Laundry Business Solutions automatisch om in duidelijke en krachtige dashboards, grafieken en rapporten. In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over ABS Laundry Business Solutions

ABS Laundry Business Solutions is een softwarepakket dat gericht is op textielverhuurbedrijven. Dit ERP-systeem biedt zowel contractuele als logistieke oplossingen, gebaseerd op een modulaire structuur en afgestemd op elk bedrijf.

U kunt kiezen uit verschillende modules zoals controle en beheer van linnen, scannen en lokaliseren van kleding, resource planning en beheer van steriele en niet-steriele OK-verpakkingen.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo