Start nu met data van ABS Laundry Business Solutions

Categorie

  • ERP

ABS Laundry Business Solutions

ABS Laundry Business Solutions is een softwarepakket gericht naar textielverhuur bedrijven. Dit ERP-systeem biedt zowel contract als logistieke oplossingen aan de hand van een modulaire structuur en op maat van elk bedrijf. Er is keuze tussen verschillende modules zoals controle en beheer van linnengoed, het scannen en lokaliseren van kledingstukken, resource planning en  het beheren van steriele en non-steriele OK verpakkingen.

BrightAnalytics heeft zowel connectie met cloud als on-premise applicaties, zo ook met ABS Laundry Business Solutions, en centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform en biedt geautomatiseerde management rapporten, zodat u telkens een 360° overzicht van de volledige organisatie hebt.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo