ABS Laundry Business Solutions logo
Start nu met data van ABS Laundry Business Solutions

Modules

 • Operationele rapportage

Categorie

 • ERP
 • Finance

Integration Type

 • On-Premise

ABS Laundry Business Solutions

De integratie

BrightAnalytics sluit vlekkeloos aan op ABS Laundry Business Solutions en 150 andere systemen, en centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform. Zo kunt u deze cijfers eindeloos combineren om tot de meest waardevolle inzichten te komen.

Dankzij de vele integraties kan BrightAnalytics een visuele laag creëren bovenop alle data, en een 360°-overzicht van de hele organisatie bieden.

BrightAnalytics zet de data van ABS Laundry Business Solutions automatisch om in duidelijke en krachtige dashboards, grafieken en rapporten. In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over ABS Laundry Business Solutions

ABS Laundry Business Solutions is een softwarepakket dat gericht is op textielverhuurbedrijven. Dit ERP-systeem biedt zowel contractuele als logistieke oplossingen, gebaseerd op een modulaire structuur en afgestemd op elk bedrijf.

U kunt kiezen uit verschillende modules zoals controle en beheer van linnen, scannen en lokaliseren van kleding, resource planning en beheer van steriele en niet-steriele OK-verpakkingen.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo
 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportage platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportage en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportage modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportage platform, biedt 3 verschillende rapportage modules aan. De basis module omvat financiële rapportage, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportage modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.