Start nu met data van Centric FINACC

Modules

  • Financiële rapportage

Categorie

  • Finance

Centric FINACC

De integratie

BrightAnalytics sluit naadloos aan op Centric FINACC en diverse boekhoud-, ERP- en CRM-pakketten. Hierdoor kan het BrightAnalytics-platform alle relevante data centraliseren in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data van Centric FINACC worden gegoten in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten op het BrightAnalytics platform, die het ware verhaal achter de cijfers vertellen. In BrightAnalytics zijn alle financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Centric FINACC

Centric FINACC is financiële software waarmee u uw administratie kunt opzetten, crediteuren en debiteuren kunt beheren en vorderingen en schulden van uw onderneming kunt bewaken. Dit financiële pakket richt zich primair op de bouwsector, Centric begrijpt de branchespecifieke bijzonderheden die met deze sector samenhangen.

Groep Huyzentruyt_Dimka Buysse en Willem Declercq
De tijd die we vroeger besteedden aan rapporten opmaken, komt nu vrij om dieper in de cijfers te duiken.
– Dimka Buyse, Financial Controller
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!