Start nu met data van Centric FINACC

Modules

 • Financiële rapportage

Categorie

 • Finance

Integration Type

 • On-Premise

Centric FINACC

De integratie

BrightAnalytics sluit naadloos aan op Centric FINACC en diverse boekhoud-, ERP- en CRM-pakketten. Hierdoor kan het BrightAnalytics-platform alle relevante data centraliseren in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data van Centric FINACC worden gegoten in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten op het BrightAnalytics platform, die het ware verhaal achter de cijfers vertellen. In BrightAnalytics zijn alle financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Centric FINACC

Centric FINACC is financiële software waarmee u uw administratie kunt opzetten, crediteuren en debiteuren kunt beheren en vorderingen en schulden van uw onderneming kunt bewaken. Dit financiële pakket richt zich primair op de bouwsector, Centric begrijpt de branchespecifieke bijzonderheden die met deze sector samenhangen.

Groep Huyzentruyt_Dimka Buysse en Willem Declercq
De tijd die we vroeger besteedden aan rapporten opmaken, komt nu vrij om dieper in de cijfers te duiken.
– Dimka Buyse, Financial Controller
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportage platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportage en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportage modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportage platform, biedt 3 verschillende rapportage modules aan. De basis module omvat financiële rapportage, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportage modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.