Upsales CRM logo
Start nu met data van Upsales CRM

Modules

  • Operationele rapportage

Categorie

  • CRM

Upsales CRM

De integratie

BrightAnalytics sluit naadloos aan op Upsales CRM en creëert een visuele schil over zowel financiële als operationele data.

De krachtige en overzichtelijke dashboards geven meteen inzicht in de stand van zaken in uw bedrijf en plaatsen uw operationele gegevens in context. Vergelijk prestaties, maak zoveel top 10’s als je wilt, spot risico’s en anticipeer op trends in de tijd. Met de krachtige visualisaties van BrightAnalytics kunt u efficiënte, goed onderbouwde strategische beslissingen nemen.

In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Upsales CRM

Upsales CRM is een software ontworpen om agentschappen te dienen door het aanbieden van uitgebreide oplossingen voor sociale marketing, budgettering en voorstellen, call management…

BrightAnalytics maakt verbinding met Upsales CRM en centraliseert al uw financiële en operationele gegevens. De intuïtieve en visueel krachtige dashboards geven direct inzicht in de stand van zaken in uw bedrijf en automatiseren uw managementrapportering. U krijgt een 360° overzicht van de hele organisatie, zodat u altijd de vinger aan de pols kunt houden en snel en gefundeerd strategische beslissingen kunt nemen.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo