Exact ProAcc-logo
Start nu met data van Exact ProAcc

Modules

  • Financiële rapportage
  • Cash rapportage

Categorie

  • Finance

Exact ProAcc

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Exact ProAcc worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en scorecards gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Exact ProAcc

Exact ProAcc is een boekhouding- en commercieel beheerpakket dat modulair is opgebouwd en draait onder MacOS X en Windows.

  • ProAcc Studio Basic: Boekhouding met facturatie
  • ProAcc Studio Advanced: Vaste activa, analytische boekhouding en budgettering
  • ProAcc Studio Premium: Order administratie met verkoop-, aankoop- en voorraadbeheer, serienummer, samengestelde artikelen en prijszetting

BrightAnalytics legt connectie met alle Exact-softwarepakketten, ongeacht de technologie of het type applicatie. Ons platform centraliseert alle data en biedt u instant inzichten in uw cijfers. Ontdek de andere Exact integraties:

Vivaldis Interim testimonial BrightAnalytics
Tussen de eerste gesprekken en implementatie zat amper zes weken: het ging verbazend snel.
– Anke Ulkens, CEO
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!