EuroFib_logo
Start nu met data van EuroFib

Modules

 • Financiële rapportage

Categorie

 • Finance

Integration Type

 • On-Premise

EuroFib

De integratie

BrightAnalytics sluit naadloos aan op EuroFib en vele andere boekhoud-, ERP- en CRM-systemen. Het platform centraliseert gemakkelijk alle data die u nodig hebt in één enkel platform. Zo kunt u deze cijfers eindeloos combineren om tot de meest waardevolle inzichten te komen.

De data van EuroFib kunnen op het BrightAnalytics-platform worden omgezet in heldere en interactieve dashboards, grafieken en rapporten, zodat u een volledig overzicht krijgt van uw financiële prestaties. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar, zodat u realtime inzicht krijgt:

En nog veel meer!

Over EuroFib

EuroFib is een boekhoudprogramma voor Windows dat kan worden gebruikt door bedrijven van elke omvang. De software combineert interne en externe factureringsprocessen, en past deze aan de behoeften van het bedrijf aan. EuroFib onderscheidt zich ook in de eerste plaats door zijn individuele mogelijkheden, aangezien het onafhankelijk is van hardware en databases.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Dat BrightAnalytics kan connecteren met quasi elk boekhoudpakket, was voor ons een extra troef.”
– Tom Bolsens, Financieel Verantwoordelijke
Van Wellen Group logo
 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportage platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportage en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportage modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportage platform, biedt 3 verschillende rapportage modules aan. De basis module omvat financiële rapportage, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportage modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.