Start nu met data van Easypay

Categorie

  • ERP

Easypay

Easypay biedt verschillende modulaire software en diensten die focussen op loonadministratie, tijdsregistratie, personeelsplanning en personeelsbeheer. Met een focus op het optimaal automatiseren van HR processen, wordt de software telkens aangepast aan de grootte van het bedrijf.

Operationele cijfers opvolgen kan in haast elke bedrijfsapplicatie, maar dan wel op zich – zonder context. BrightAnalytics legt een vlotte connectie met Easypay en centraliseert alle operationele en financiële data slim in één gemeenschappelijk platform. Op deze manier kunnen deze cijfers eindeloos gecombineerd worden om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“De data wordt gevisualiseerd in heldere cashflow rapporten en geven zowel het management als ook de aandeelhouders op continue basis een inzicht in de financiële resultaten van het bedrijf.”
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logo